Rólunk

Az 1990-es évek elején, a rendszerváltozást követően, a hazai felvonóiparban is, a gazdasági élet többi ágazatához hasonlóan, megkezdődött a nagyvállalatok privatizációja, felbomlása. A hazai felvonók gyártása folyamatosan háttérbe szorult, majd minimális szintre csökkent. A szolgáltatási szektor átalakulása, magánvállalkozók, kis- és középvállalkozások számának növekedése, illetve a meglévő felvonó állomány üzemeltetése, valamint a berendezések műszaki állapotának szinten tartása, szükségessé tette az alkatrész utánpótlás biztosítását.

Fenti körülmények hatására, 1993-ban Kiss Endre és társai megalapították a Liftshop Kft.-t. A kezdeti időszakban a IV. kerületben (Nyár u. 97.) kialakított üzletben került értékesítésre a szakvállalatok beszállítóit megkeresve, kapcsolatokat kiépítve, a mintegy 3 milliós alkatrész készlet. A felmerült igények folyamatos követésének hatására, egyre több alvállalkozó bevonásával, a szükséges gyártóbázis kialakítására, majd a külföldi alkatrészgyártók révén a termék skála további folyamatos bővítésére is sor került.

2001-ben az újabb kereskedelmi egység beindítása a VIII. kerületben (Köztársaság tér, ma II. János Pál pápa tér) igazolta a folyamatos fejlődés szükségszerűségét.

2003-ban kialakításra került a Felvonóalkatrész kisáruház a Bérkocsis u. 41. szám alatt. Napjainkban, a folyamatosan változó műszaki követelményeknek megfelelően, a teljes szakmai alkatrész palettát lefedve (a legkisebb alkatrésztől a komplett felvonóig, kivéve az akadálymentesítéshez szükséges, speciális berendezéseket) látjuk el szolgáltatásunkat.

A belföldi gyártói háttér bővítése mellett, a külföldi partnereink kínálatában megtalálható termékek választékának szélesítésével szeretnénk megfelelő garanciát biztosítani a folyamatos minőség és a versenyképes árszínvonal biztosításának érdekében.

A teljesség igénye nélkül, beszállítóink közé tartozik: Gustav Wolf GmbH, Aditech GmbH, Henning Gmbh, Hauer GmbH, BKG GmbH, Schaeffer GmbH (Németország), Klefer S.A. (Görögország), Fupa Co. (Törökország), Donati s.r.l., PFB s.r.l., Montanari s.r.l., Microsistemi s.r.l. (Olaszország), Fermator s.l. (Spanyolország )Jiefeng Co. Ltd., Teiyoo Int. Ltd. (Kína).

Vállalkozásunk üzletpolitikájának legfontosabb elemei közé tartozik az értékesített alkatrészek folyamatos, megfelelő minőségének biztosítása a versenyképes árszínvonal megtartásával. Partnereink (vásárlóink) visszajelzéseinek figyelembe vétele, igényeik alapján választékunk bővítése.

Végezetül, megköszönve látogatását webáruházunkban, kérjük tekintse meg kínálatunkat, egyben eredményes keresést kívánunk, abban a reményben, hogy mielőbb, elégedett vásárlóink táborában üdvözölhetjük Önt, illetve vállalkozását.